723 de persoane premiate in cadrul campaniei Recicleaza cu SIGUREC

723 de persoane premiate in cadrul campaniei Recicleaza cu SIGUREC

723 de persoane premiate in cadrul campaniei Recicleaza cu SIGUREC

In perioada 05 octombrie 2015 – 31 martie 2016, compania Total Waste Management a desfășurat cea mai interactivă competiție de reciclare. Astfel, cei care au ales să trimită deșeurile în fabricile de reciclare prin sistemele inteligente SIGUREC, au primit vouchere cu un cod QR inscripționat și un cod numeric unic. Prin scanarea codului QR prin aplicația SIGUREC, sau prin introducerea numărului unic pe site-ul www.sigurec.ro, utilizatorii au acumulat puncte cu care s-au înscris la concursuri.

Premiile puse in joc au inclus: seturi de sacoșe pentru sortarea deșeurilor, 15 biciclete Pegas, 2 telefoane marca iPhone 6 oferite de Orange Romania, 3 tablete marca iPad mini oferite de Orange Romania, 2 trotinete electrice marca e-twow.  Cu un bilet achizitionat la oricare dintre concursurile SIGUREC, participantii au fost inscrisi automat in cursa pentru Marele Premiu, o Toyota Yaris Hybird.

Premiile s-au acordat prin tragere la sorți, organizată în data de 6 aprilie 2016, în prezența unei comisii de validare din care au făcut parte cinci reprezentanți ai companiei organizatoare, Total Waste Management, un avocat, doi reprezentanți din partea companiei Deloitte, ca auditori externi, un reprezentant al companiei Voxline Communication, furnizorul programului de extragere și un reprezentant din partea revistei Ecologic.

In total, au fost desemnati 723 de câștigători norocoși.  Lista finală a caștigatorilor va fi afișată pe website-ul Sigurec, pe măsură ce aceștia vor fi validați, până pe data de 25 aprilie.

Ce este SIGUREC

SIGUREC, un acronim al expresiei “sigur reciclare” este un proiect al grupului de reciclare Green Group, care a luat naștere în 2013, prin lansarea primei stații automatizate SIGUREC de preluare a reciclabilelor. La momentul de față, SIGUREC este cea mai modernă soluție de colectare pentru materiale reciclabile, prezentă în parcările sau în incinta supermarketurilor, în peste 30 de orașe din România.

Soluțiile SIGUREC sunt automatizate și au la bază un software inteligent care identifică deșeurile, le înregistrează și, în felul acesta, se asigură trasabilitatea materialelor de la clienți către fabricile de reciclare. Totodată, oferă recompense sub forma voucherelor de reducere la cumpărături, în  funcție de tipurile de deșeuri și de cantitățile acestora.

In luna octombrie 2015, Green Group a lansat aplicația SIGUREC pentru smartphone și tabletă, disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android. Cu un design prietenos, aplicația SIGUREC vine în ajutorul celor care doresc să trimită deșeurile la reciclare, oferindu-le acces la serviciul de preluare direct de acasă, SIGUREC MOBIL (serviciu disponibil momentan doar în București).

Totodată, prin aplicație, utilizatorii își pot înregistra și monitoriza performanțele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare SIGUREC și își calculează cantitatea de CO2 salvată prin sortarea și trimiterea deșeurilor spre reciclare.

 

 

< Înapoi