Vino la statiile SIGUREC in perioada 5 -19 iunie si cere gratuit cartea postala cu care iti convingi prietenii sa recicleze

Vino la statiile SIGUREC in perioada 5 -19 iunie si cere gratuit cartea postala cu care iti convingi prietenii sa recicleze

BUCUREȘTI, 06 iunie 2016 - Compania Total Waste Management, parte din grupul de reciclare Green Group, lansează cu ocazia zilei mediului campania Convinge-ți prietenii să recicleze, oferind gratuit cărți poștale pentru a fi completate cu mesaje de încurajare a colectării selective.

Astfel, în perioada 5 – 19 iunie, clienții magazinelor partenere și cei care ajung la stațiile SIGUREC PRIME primesc gratuit cărțile poștale SIGUREC, iar cei care le completează pe loc, le pot lăsa în urnele special amenajate disponibile la stații. La finalizarea campaniei, după data de 19 iunie, toate cărțile poștale colectate vor fi trimise destinatarilor.

Campania se desfășoară la toate stațiile SIGUREC PRIME de colectare selectivă a deșeurilor, menționate în regulamentul disponibil pe website-ul www.sigurec.ro.
SIGUREC, un acronim al expresiei “sigur reciclare” este un proiect al grupului de reciclare Green Group, care a luat naștere în 2013, prin lansarea la Buzău a primei stații automatizate de preluare a reciclabilelor.

La momentul de față, SIGUREC este cea mai modernă soluție de colectare pentru deșeuri reciclabile, prezentă în parcările sau în incinta supermarketurilor, în peste 30 de orașe din România.

Stațiile SIGUREC PRIME sunt automatizate și au la bază un software inteligent care identifică deșeurile, le înregistrează și, în felul acesta, se asigură trasabilitatea materialelor de la clienți către fabricile de reciclare. Aici, oamenii pot aduce peste 12 tipuri de deșeuri, atât deșeuri de ambalaje (PET, sticlă, aluminiu), cât și toate tipurile de echipamente electronice, echipamente de iluminat și baterii, primind recompense sub forma voucherelor de reducere la cumpărături, în  funcție de tipurile de deșeuri și de cantitățile acestora.

În 2015, compania a lansat și aplicația SIGUREC, cu ajutorul căreia utilizatorii pot scana codul QR imprimat pe bonul eliberat de aparatele SIGUREC, calculându-și astfel contribuția la reducerea emisiilor de carbon. Totodată, în funcție de performanțele de colectare, ei primesc titluri verzi și puncte cu care se pot înscrie la concursuri.

Stațiile de colectare SIGUREC fac parte dintr-un proiect co-finanțat de Guvernul Norvegian prin Granturile Norvegiene.
Mai multe detalii despre soluțiile inteligente de colectare selectivă găsiți pe www.sigurec.ro.

Despre Green Group

Green Group, singurul parc industrial de reciclare a deșeurilor din România, cuprinde șase companii: GreenTech SA - reciclează deșeurile de mase plastice, GreenFiber International SA - produce fibră sintetică poliesterică și banda din PET 100% reciclat, GreenWEEE International SA- tratează și reciclează deșeurile electrice și electronice,  GreenLamp Reciclare SA - tratează și reciclează deșeurile de echipamente de iluminat uzate si Greenglass Recycling- reciclează materialele de sticlă și Total Waste Management SRL, furnizor integrat de servicii de management al deșeurilor.  

Mai multe detalii despre Green Group aici: www.green-group.ro.

< Înapoi